mandag 13. desember 2010

Sofagrubling..

Skal vi gå for hvitt hvitt slik vi lenge har planlagt: Kivik fra Ikea.. eller skal vi velge noe litt lunere og "hjemmekoselig" som newport fra Living?
Hjelp! Hva syntes dere???

5 kommentarer:

 1. Synes den fra living var flott jeg.... Likte formene på den var kjempe flott
  klem victoria

  SvarSlett
 2. I utgangspunktet er jeg for at man skal gå for det man har villet lengst, for man blir ofte fristet på veien, men holder man seg til det opprinnelige blir det sjelden feil... Det prøver jeg å tenke i alle fall. Lykke til med valget!!

  SvarSlett
 3. har mørkegrå sofa fra slettvoll og er kjempe fornøyd.
  Har renset trekket en gang, nå, og det har holdt seg veldig bra!

  Hvitt blir jo dessverre fort skittent, fra jeans, mat, drikke, fulle venninner osv..:)

  Liker bloggen din foresten!

  SvarSlett
 4. Vanskeliiiig! Jeg har selv den minste "modulen" fra kivik i hvit, og jeg må innrømme at hvitt er fiiint, men fyttikatta så fort det blir skittent, og den ser liksom skitten ut uten at den egentlig er det...bare en mørk ullgenser setter sine spor... jeg lider litt av at den liksom mååå se kritthvit ut til en hver tid, så trekket har fått noen runder i vaskemaskinen allerede, og noen runder med klesruller...veldig effektivt, men litt slitsomt i lengden...
  Jeg syns personlig at grå nyanser er utrolig lekkert, og hadde nok gått for noe i den duren... dessuten synes jeg kiviken mistet fasongen sin ganske fort...jeg liker jo at den holder fasong. Men på en annen side er den også utrolig lekker å se på. Basta ;) Lykke til med valget, håper dere blir fornøyde uansett hva dere ender opp med!
  Ha en fortsatt fin førjulstid. Klem

  SvarSlett
 5. Hvitt er lekkert, men jeg ville ikke hatt hvit sofa. Tenk så mye man må vaske! Det meste vil jo forkludre fargen til en viss grad, både blåfarge fra olabukser, vinflekker, kaffeflekker, you name it... Jeg hadde gått for en i en fin gråfarge jeg. Det finnes forresten mange fine sofaer på Bolia også.

  Og som den praktisk anlagte husmoren jeg er, ville jeg hatt en sofa med høyere ben slik at man får støvsuget under. ;)

  SvarSlett