torsdag 9. desember 2010

Dette pågikk i november...

I slutten av november fikk vi endelig fikk vi satt inn peisovnene våre :) en jøtul i stua og en gammel rundovn (arvet etter pappa) på kjøkkenet (den varmer skikkelig godt, men synd den ikke er like miljøvennlig da!). Vi vurderer å male muren bak den mer moderne i stua i en varm litt mørk gråtone - hva tror dere?
Ellers kom balkongen endelig på plass, med dør og greier (balkongen var nemlig ferdig flere uker før døra kom!)! Har ikke malt listene enda, men slik ser det ut :)Det ble ikke marrokanske fliser slik jeg drømte om da de ikke er frostsikre og metodene for utebruk var litt diffuse og usikre.. (pluss vi fikk disse fine lyse betongflisene for under 1/10 av prisen på kakkel!)

Vi gleder oss til våren kan du tro!

2 kommentarer:

  1. Det är så fint med kakelugn och öppen spis! Hade en kakelugn i min förra lägenhet och jag vill lova att jag saknar den! Vill ha tillbaka den där gammaldags känslan. Har åtminstone beställt en fin emaljskylt från http://www.ramsign.no i dagarna och den kan nog återskapa en del av den känslan hoppas jag. Men en kakelugn står otroligt högt på önskelistan till nästa bostad.

    SvarSlett
  2. et sånt skilt hadde vi på vår forrige utgangsdør: hjem kjære hjem stod det der :) tror vi trenger ett nytt et når vi endelig får byttet inngangdøra :)

    SvarSlett