tirsdag 14. desember 2010

new sofa love

Ok. når man først jakter sofa, så jakter man sofa.. Elsker denne fra tine K Home og begynner nå og lure på om man kanskje skal ha sort i stede for hvit sofa? (bestemmer hun seg aldri?). Lurer på om noen har erfaring med å farge Ikea sofaer? Skulle gjerne hatt Kivikén i en slik gråsort farge da Tine K sofaen er litt over budsjettet vårt akkuratt nu...Har ikke peilig på hvordan jeg får til større bilde, men du kan se (og kjøpe!) her!


Ka du tru?

13 kommentarer:

 1. Tine K sofaen er rååålekker!
  Hva med kiviken i gråbrun?
  Den kunne jeg viiirkelig tenkt meg! ;)

  SvarSlett
 2. er fargen fin i virkeligheten da? har lyst på grå, men er litt skeptisk til brun....

  SvarSlett
 3. Så gøy å se fremgangen hos dere!Balkonggulvet ble fint! Heldige dere,balkong drømmer jeg om!
  Lykke til med valget av sofa, DET er ikke lett. Følg hjertet..OG lommeboka så langt det lar seg gjøre. Drømming og sikling er lov :)

  SvarSlett
 4. Jeg syns den er kjempe fin i fargen. Den fremstår kanskje ganske brun, men jeg syns brungrå er en herlig farge. et godt alternativ til grå... men kanskje ikke heeeelt det du er på jakt etter.... åååh, nå fikk jeg også lyst på ny sofa. alt dette pratet om sofa ;)

  SvarSlett
 5. tror jeg må på ikea å ta en kikk.. andre gode sofatips??

  SvarSlett
 6. Oh:) Love kivik - og tine k! men kivik er jo så mye kjekkere i prisen, da! og skikkelig kjekk!
  for lenge siden farget kardemomme i huset ved bekken en ikeasofa. du kan jo spørre henne hvordan det ble?

  jeg har farget endel ull i det siste, med noen fantastiske økofarger som virkelig blir bra, problemet blir kanskje å finne en stor nok beholder, slik at trekkene blir jevne og ikke "hippie-batikk", hehe.

  GOD advent, og blir moro å se hva du gjør!

  Solveig

  SvarSlett
 7. tusen takk solveig! har henvendt meg til kardemomme allerede og håper på svar :) ønsker meg kivik med to trekk, hvitt til sommeren, sort til vintern :) jippi!

  SvarSlett
 8. Vi kunne aldri hatt hvit sofa. Men det er fordi vi har en hund..

  Men du, har du sjekket ut http://www.bemz.com/ ?

  Ser ikke ut som at de lager trekk til Kivik enda, men det er sikkert fordi den er såpass ny på markedet.
  Du kan jo sende de en mail også høre om de har noen planer om det i nærmeste fremtid :)

  Lykke til :)

  SvarSlett
 9. akkuratt det jeg tenkte også, men jeg fant kjapt ut at de ikke lager trekk til kivik enda, kommer sikkert som du sier! vel, du har hund og vi har katt. en vakker grå langhåret og røytende pus, sier seg selv at vi burde revurdere drømmen om hvit sofa.... haha :)

  SvarSlett
 10. Jeg har tagget deg med "I love your blog" ;) Ta den hvis du har lyst, har tid, føler for det. Ellers, GOD JUL :)

  SvarSlett
 11. Hei du :)Beklager treg oppfølging her, men jeg er ikke inne på bloggen så ofte for øyeblikket. Men Solveig har rett. Jeg har farget sofaen vår en gang. Brukte en tekstilfarge jeg kjøpte på Johs Steffens i Oslo. Ligner på NITOR når det gjelder framgangsmåte. Jeg farget trekkene i vaskemaskinen, men det ble ujevnt. Hadde trekkene vært mindre ville det nok blitt jevnere. Tror nemlig ikke at hele trekket hadde god nok sirkulasjon i trommelen. Putene ble bra, men det store trekket ble altså ujevnt. Dyrt ble det også. Brukte rundt 12 pakker, og det blir vel noe sånt som 1300,-. Det er jo nesten et nytt trekk. Nå var det slik at jeg ville ha lilla sofa den sommeren og det fantes ikke slike trekk. Gøy som et stunt, men jeg vil altså ikke anbefale det.
  Beste hilsener fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 12. Heisann, hyggelig med kommentar fra deg :)
  Tregulvet vi har i stua er slipt, deretter lutet, så oljet med hvitt oppi..en type hvit olje?!hehe jeg er nemen ikke sikker.
  Syntes de er greie å holde rene, vasker ikke for ofte for å si det slik. Eneste jeg angrer på er at vi ikke har fyllt igjen sprekkene.. Kjenner jeg bare går å venter på at lille mini-meg skal få flis både her og der.

  Ønsker deg en deilig kveld!

  SvarSlett
 13. Hei! Angående skoskap... Skoskapet på bloggen er fra Alinea (alinea.fr). Det leveres med tre skuffer, med vi sagde av den nederste delen før vi monterte det, og dermed passet det perfekt i høyden. Det har plass til fire par sko eller tre par støvletter i hver skuffe.

  De har mye flott her inne:
  http://www.alinea.fr/catalogue/le-rangement-et-le-dressing/rangements-pour-vetements/meubles-a-chaussures/soft-21324215

  Lykke til med sofaleting!

  SvarSlett