fredag 11. mars 2011

FINALIST!!! Wuhu!

Jippi! Kjøkkenet vårt er blant ti favoritter i månedens kjøkkenutfordring på NIB! Og tenk at det var 370 bidrag! WOW! Nå må DU stemme på OSS - HER! *hihi*

Her er vårt kjøkken:Dette er tredje gang vi havner i en finale på NIB, men vi har aldri vunnet noe! Hadde vært gøy om en "liten" blogg med få følgere vant spør du meg (men jeg er jo partisk da, hehe!)

STEM PÅ OSS HER: "PROJECT VIBES GATE"

UPDATE: i lys av den lille "debatten" på NIB og i kommentarfeltet så vil jeg bare legge til at såklart man har lyst til å vinne, men ikke fordi det å vinne i seg selv er så viktig, men HALLO: det er snakk om ett gavekort på 5000kroner! Og jeg er fattig student, hehe ;) Ellers synes jeg det er mye mer stas å ha blitt valgt ut som en av ti finalister, enn å bli stemt frem!

24 kommentarer:

 1. Hei frøken fryd!*smil*
  Gratulerer med finaleplass!lekre bildere!*smil*

  ....og jg er helt helt enig md deg! Katt+interiør er smashing combo!*smil*
  Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
 2. Hurra! :D Og gratulerer! Kjøkkenet deres er virkelig nydelig :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med finaleplass. Superstilig det dere har fått til.

  SvarSlett
 4. Ja sant det er vanskelig? Er så fornøyd jeg nå, de er helt fantastiske, saueskinn inni og utenpå:D Uggs er jo fine de også! Gratulerer så mye med finaleplass, skal rett inn og stemme!

  Klemmer fra Iben

  SvarSlett
 5. Så gøy med finaleplass, og absolutt velfortjent! Har vært inne å stemt :-)

  Sv: Så gøy å høre at du følger meg :D Skinnbuksen ble kjøpt i september i fjor, men du finner helt sikkert noe lignende ett eller annet sted, mener de skal ha en på bikbok!

  SvarSlett
 6. Gratulerer med finaleplass!

  Min favoritt!

  Nå skal jeg titte meg rundt her, god lørdag!

  SvarSlett
 7. Gratulerer masse med finale plass og tusen takk for tips ang veggen bak peisen. Det skal helt klart sjekkes ut!

  Heia heia heia! Lykke til nå!:)

  SvarSlett
 8. Lekkert! Vil se mer!! ;-)

  Man trenger ikke å ha en "stor" blogg for å vinne, men man må legge ned mye arbeid for å aktivere alt som kan krype og gå. Det er i hvert fall min erfaring ;-)

  Uansett, lykke til!

  Carina

  SvarSlett
 9. Hei!
  Så kommentaren din på NIB og ville si meg enig med deg. Synes i tillegg det skulle komme tydeligere fram når utfordringen legges ut at det er bildene det kommer an på. Man kommer ingen vei om ikke bildene er bra, og sånn sett er det jo mer en fotokonkurranse enn konkurranse om fineste kjøkken, bad, oppbevaringstips osv.

  Lykke til i utfordingen, du har en veldig inspirerende blogg!

  klem/dekoratøren

  SvarSlett
 10. Enig med keiseren over her, ikke det at jeg har det fineste kjøkkenet, men det er som oftest de bra BILDENE blir plukket ut. Men bevares, det var MEGET verdige finalister, synes jeg. Ditt inkludert! GRATULERER! Skal gå inn å stemme på deg jeg! :)
  Ha ikke knallfarger hjemme jeg heller, bare på jenterommet. Men der synes jeg det er veldig artig å bruke skarpe, klare farger!
  Fortsatt god helg! Og takk for hyggelig hilsen!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 11. Uff, jeg har vist tråkket på noen tær inne på NIB og lei meg for det! Poenget mitt var altså IKKE:

  1) at de som har mange følgere ikke fortjener det. Det er klart de gjør! Det er jo en grunn til at så mange velger å følge dem, og det krever mye innsats å opprettholde en populær blogg.

  2) ikke at de er umulig at de som har flest følgere også har det fineste bidraget og at folk stemmer på bidrag og ikke på person/blogg - altså ikke et poeng om at den eventuelle vinneren ikke fortjener å vinne!!

  3) ikke at jeg er sur fordi jeg kanskje ikke vinner. Når jeg skrev "ikke for å være dårlig taper" (og jeg ser nå at det var dårlig formulert) så mente jeg at innlegget mitt ikke var ment som "sutring" over at jeg ikke har fått like mange stemmer som enkelte andre, men en tanke som jeg har tenkt flere ganger om bloggverdenen.

  POENGET MITT VAR IMIDLERTID: at det kan tenkes at antall stemmer i hvertfall i en viss grad følger naturlig med populariteten og antall følgere/tilhengere på den akturelle blogg, slik at sosial kapital (dvs. hvor stort ditt nettverk er) nødvendigvis vil påvirke hvem som vinner! Slik får konkurransen ett element av å handle om popularitet/hvem som er den beste bloggeren og ikke om selve kjøkkenløsningen, baderommet, osv. DERFOR ville en mer rettferdig vinner muligens være en som er valgt ut av en dommer som står utenfor bloggverdenen ;)

  Sorry til alle dere som følte at jeg skapte dårlig stemning rundt ett ellers utrolig godt initiativ (NIB sine utfordringer som jeg elsker). Det var virkelig bare ett innspill, og ikke ment slik...

  PUH, håper ikke jeg har tråkket enda mer i salaten nå!

  SvarSlett
 12. Hei igjen!
  Det har du slett ikke :-) Tror ikke du sutrer heller. Synes det er sundt og viktig med litt meningsutvekslinger.

  Tenker bare at man ikke skal ta dette så alvorlig. Smaken er som baken. Jeg er sjelden enig i alle bidragene som blir plukket ut som de beste. Synes ofte de beste bidragene blir presentert i galleriet. Når det er rundt 400 bidrag tror jeg det vanskelig lar seg gjøre å tilfredstille alle.
  Tenker at man får mer bredde ved å la oss stemme på hverandre enn å ha en gjestedommer til å pukke ut vinneren. Da tror jeg resultatet vil bli veldig lite nyansert og det vil det bli helt avgjørende hva slags stil gjestedommeren har.
  Trodde mening med disse utfordringen var at alle skal få lov til å vise seg frem og at vi skal inspirere og bli inspirert av hverandre.
  Bare ved å delta har du en glimrende mulighet til å få andre til å opptage bloggen din. Vi er alle forskjellige og har forskjellig smak og meninger og bra er det. Hvem som vinner eller ikke er ikke det viktigste synes jo jeg da.
  Har selv sett at det er mange der ute som holder på med voldsomme vervekampanjer og som sagt før, legger ned mye tid på akkurat dette. Dem om det.

  Jeg tror de fleste stemmer med hjertet slik jeg selv gjør og er det ingen bidrag som faller i smak så lar jeg heller være å stemme.

  Når det gjelder innnlegget til Keiserens nye trær er jeg ikke helt enig med deg heller. Det er stor kvalitetsforskjell på bildene som blir lagt ut i disse konkurransene. Jeg har ihvertall mer glede av å se på et bilde der vedkommende har tatt hensyn til lys, avstand, komposisjon osv. i tillegg til at det blir tatt bilde av det utfordringen egentlig handler om da selvsagt.
  Blir litt feil for meg når utfordringen er kjøkkenløsning og man tar bilde av barna og kjæledyrene sine i stoler og på bord.
  Veldig koselig det også men det bør kanskje være forbeholdt et annet innlegg en utfordring?

  Synes forøvrig NIB er flinke til å spesifisere konkurransereglene og ser at det er veldig mange som ikke følger disse. Tenker da på vannmerker og collager, kantusskarphet osv. Da kan man vel heller ikke forvente å bli plukket ut?
  Nevner dette selv om dette var litt ved siden av den egentlige meningsutvekslingen.

  Meningen er å bli inspirert og her inne er det er så stort mangfold at vi alle kan finne noe vi liker og bli inspirert av.

  Stå på alle flinke jenter og gled dere over alle de flotte bidragene som blir presentert der ute hver gang selv om du ikke når helt til toppen.

  Ha en deilig søndag alle sammen :-)
  Vh Connie

  SvarSlett
 13. det er lov å ha egne meninger og tror ingen følte jeg truffet på noe... Det var ikke så lett å stemme denne gangen dessverre, men jeg har ikke stemt på den som leder.*S*

  Lykke til... og du har virkelig en flott leilighet og herlig blogg!
  klem

  SvarSlett
 14. Til Connie :)

  Som jeg skrev allerede i første kommentar på NIB, lenge før denne debatten startet, så er jeg utrolig beæret over å i det hele tatt bli plukket ut og ser det som en stor mulighet til å få bedre publisitet om bloggen min! Å bli valgt ut blant 400 bidrag er mer enn man kan drømme om, og uavhengig av form på stemmeavgivning tror jeg ikke at mitt bidrag ville ha vunnet uansett! Derfor følte jeg at din "oppgitthet" over mitt innlegg ikke helt hadde fanget opp at det ikke var dette som var mitt poeng!

  Mange av dine innvendinger har vi jo egentlig fra starten av ikke vært uenige om. Det vi derimot er uenige om og som jeg synes er interessant å ha meningsutveksling om er å åpne for at man stiller spørsmålstegn ved hvilken vurderingsmetode som gir såkalt "like muligheter for alle til å vinne" eller ikke. At det viktigste ikke er å vinne, og at det er en ære å bli plukket ut uansett om man når "helt til toppen" eller ei (som du skriver) har jeg jo selv fremhevet helt fra begynnelsen :) Jeg følte at når fokuset ble tatt vekk fra dette ble stemningen mer "sur", enn konstruktiv :)

  Det hadde nok vært mer strategisk av meg å ta opp problemstillingen i en situasjon der jeg ikke selv deltok som nominert, hehe, og jeg ser godt hvorfor innspillet lett kunne mistolkes til min egen manglende evne til å glede meg over å bli valg ut ;) Glad vi er nå enige! (vi er det?)

  La oss nå la ballen ligge og nyte resten av søndagen! Klem til dere alle, og beklager ett øyeblikk av politisk deliberasjon i en ellers lyserosa blogg-verden! ;)

  SvarSlett
 15. Du vinner prisen for at "tør" komme med et innspill til NIB. Noe de sjelden liker når det kan lukte litt annet enn ros opp i skyene.:-)Ikke første gangen de "glefser" litt tilbake.:-) Og du med andre som har ymtet forsiktig frempå, blir misforstått. Det er utallige bloggere som har vervekampanjer på facebook etc. Og jeg har latt meg rive med og stemt på mine "venner" uten at jeg har syntes bidraget har vært det beste. Det er det helt slutt på. Folk stemmer jo også på seg selv. Gjør man det da ?
  Denne gangen syntes jeg det er mange flotte kjøkken, også ditt er flott, men ikke blandt som skiller seg nok ut til å nå helt til topps..det er min mening.:-) så en finaleplass burde være mer enn lykke her.:) som du sier. Og enig med deg i at det nok hadde vært bedre om du tok det opp hos NIB når du selv ikke var en av finalistene, det oppfattes dessverre ofte som "furting" selv om mange forstår godt hva du mener og hvor du vil. Lykke til! heier på deg for innspill...

  Hilsen Nina H.

  SvarSlett
 16. Haha, takk for ærlighet Nina H :) godt å vite at jeg blir forstått dog :)

  SvarSlett
 17. Kjære deg!
  Tenkte å ringe deg for å slå av en prat men jeg fant ingen kontaktinformasjon på siden din.

  Ring meg på 90765599 så kan vi skravle litt :-))
  Hadde satt stor pris på det.

  Vh Connie

  SvarSlett
 18. Jeg støtter deg fullstendig.
  Det blir nok sånn, så lenge de shabby er i flertall. Er jeg redd for. Hehe :)

  NIB har også tidligere gått ut med at man kun skal velge ett bilde, ingen collager eller vannmerker.
  Så og si ingen føler disse reglene.
  Hadde alle de som legger ut flere bilder ++ blitt luket vekk, hadde sikkert bare tre bloggere stått igjen og vunnet hele konkurransen.

  SvarSlett
 19. Men Consept Constanse: Dette er ikke et interiørmagasin eller en reklamefolder. Dette er bloggere...dvs personer som skal vise interiør som fungerer med barn eller katter eller bikkjer eller fugler eller...Jeg syns det bare gir en ekstra dimensjon til bildene at de er litt personlige. Det er ALTFOR mange bilder som ser ut som salgskampanje for interiørsjapper.

  SvarSlett
 20. Hei du!

  Jeg er enig med deg at en ekstern dommer eller dommere for den sakens skyld kan kåre en vinner. Kan jo hende NIB prøver ut det neste gang.

  Ha en fin kveld!
  Klem fra Anine

  SvarSlett
 21. Oj, bare så det er sagt så hadde aldri mitt argument noe med stilart å gjøre ;) selvom jeg er enig i at interiørbloggere som liker shabby er i flertall, synes jeg ikke det alltid er shabby som vinner konkurransene ;) Poenget mitt hadde utelukkende med nettverksbygging å gjøre! nå-kommer-våren-KLEM

  SvarSlett
 22. Hei!
  Jeg forsøker å få tak i deg, men finner ingen mailadresse til deg her. Håper du vil sende meg en epost: jeanettefoto@hotmail.com.
  Hilsen fotograf Jeanette Bækkevold

  SvarSlett
 23. Hvor er kjøkkeninnredningen og benkeplaten fra?? Nydelig :D

  SvarSlett