fredag 18. mars 2011

Copycats!

Siden vi har en ganske stor balkong tenkte vi å bygge en stor sofa/dagseng der ute ved å bruke europaller. Dvs. Vi skal altså slenge oss på den-store-euro-pall-interiør-bygge-trenden her i blogglandia (originalt hva?) Men hvor får vi tak i seks like slike??Andre tips, inspirasjon, oppskrifter o.l. tas også i mot med stort TAKK! Det må jo finnes en haug av europall-eksperter og -entusiaster der ute som kan hjelpe oss europall-neofytter!

6 kommentarer:

 1. Hei
  -søk på paller på Gule sider så finner du en produsent i nærheten. Da er de nye og du må kjøpe dem. Det finnest også engangspaller. De er rimeligere, men også spinklere.

  En annen mulighet er å ta en tur til et transportfirma. De har alltid brukte i ymse kvalitet. Det hender du må betale, men du kan også få de gratis. Det kommer alt an på den du snakker med. Se etter en godt voksen person som ser ut til å jobbet der ialle år.

  Det er også mange forretninger som har paller stående v lagerinngangen. Ser du noen så spør innehaver om du kan kjøpe noen. Som oftes får du de gratis, men ikke alltid.
  Mener det er en slags 'panteordning' på paller.

  SvarSlett
 2. Hadde nok gått till ett kjöpsenter f.ex., der lagres pall som skal pantes i söppelrummene, spör du snillt får du sikkert ta ett par :)

  SvarSlett
 3. Granit på Grünerløkka har en drøss stående i bakgården... Stikk innom og spør butikksjefen Louise! ;-)

  SvarSlett
 4. heisann! ser dere har fått flere tips om paller. dersom dere ikke har fått 'napp' ennå, prøv å ringe en miljøstasjon (gjennvinningsanlegg). det gjorde jeg, med stor sukksess. de tok 30,- stk, som gikk til deres julebord :-), og det betalte jeg da gjerne! så nå står 9 stk og venter på en vask, før de skal ende opp som 'lounge' i et lunt hjørne :-) lykke til! kristine

  SvarSlett
 5. En hvilken som helst byggevarehandel skulle også ha sånt, for eksempel Maxbo. Du får sikkert kjøpt noen for en billig penge! Jeg betalte akkurat kr 80,- for mine to!
  Lykke til!
  Klem
  Lise

  SvarSlett