tirsdag 5. oktober 2010

OMG - do u remember how it USED TO look like?

Her er noen bilder fra første uken i oppussinga for dere som ikke har "vært med" fra starten - kan ikke tro at vi har vært der og at vi i det hele tatt kom oss forbi det stadiet - og at dette bare er noen få måneder siden! Oppussing er ikke bare lek, men hardt hardt arbeid (men fy fader så morro!!!)

(Ha,ha, sjekk ut "trollet" som gjemmer seg på bildet - det må være rom for noen fashion-kriser midt i oppussinga!)

Disse bildene ble tatt en uke etter overtakelse etter at vi (les: den store sterke mannen) hadde revet ut alt av inventar og gjenoppbyggingen stod for tur. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt noen bilder fra før rivingen å vise frem og må se å få scannet bildene fra prospektet. Her er imidlertid finn-annonsen!

Se hvordan det har blitt:
Master-bedroom
Bad
Kjøkken
Gang

...enda er ikke alt ferdig så Stay Tuned!

7 kommentarer:

 1. Jeg er ekstremt imponert over hva dere har fått til (og hvor flinke dere har vært til å få max utav oppussingsobjektet).

  SvarSlett
 2. Helt utrolig for en forandring!!! Imponerende :-)

  SvarSlett
 3. Takk dere! må innrømme at jeg blir en smule imponert selv når jeg tenker på det. Vi klarte det uten spesielt store kneiker - helt utrolig!

  SvarSlett
 4. Hei!
  Fantastisk leilighet dere har pusset opp! Har faktisk kjøpt oss nytt hus i dag, og jeg tror jeg kommer til å komme innom deg for inspirasjon en eller femti ganger:)

  SvarSlett
 5. Herlige forandringer, sååå flinke dere har vært!
  Gleder meg til å se mer :)
  God helg klem fra meg.

  SvarSlett