onsdag 6. oktober 2010

Inspirasjon - on my wishlist!Jeg har bursdag snart - da ønsker jeg meg denne boka! Og den er vistnok på salg hos Norli nå, så om dere ikke kan vente til bursdagen min så... ;) Boka kan også kjøpes her.

(bilde og inspirasjon lånt fra den søte bloggen ladybirdsnest)

UPDATE: boken kan nå fås kjøpt på haugenbok.no for kun 49 kr! det har jeg nå gjort!

5 kommentarer:

 1. Takk for tipset. Boka må på ønskeliten for jul!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Hei, i dag fant jeg bloggen deres via en annen blogg...så fin den er også så artig å ha for dere når "prosjektet" er ferdig;-)) Jeg legger meg til som følger jeg. Kikk gjerne inn til meg også, legger du igjen en kommentar blir jeg hoppende glad. Jeg er ganske så ny her i Blogglandia, men det er jo så artig og mange kreative mennesker. Wilhelmine

  SvarSlett
 3. Hei på deg i Vibesgate :)Så flott det ser ut her inne! er egentlig opptatt nå, men sveivet innom skjermen for å se etter en mail da jeg oppdaget kommentaren din. Klapp sammen små tette boller med hendene og legg de forsiktig i oljen i stekepanna. jeg bruker pølsekløype for å snu dem etterhvert. Som du har merket er de litt skjøre. Men vidunderlig gode også :))
  Håper du får det til! Tommelen opp og lykke til! Kardemomme/Benedicte :) jeg titter innom her igjen litt senere.Må jo se nærmere på den fine bloggen din..

  SvarSlett
 4. Takk Kardemomme: de ble veldig gode, bare litt skjøre, men satser på at øvelse gjør mester! mmmm...

  SvarSlett
 5. Den kan du få låne av meg - Mette :-)

  SvarSlett