onsdag 22. september 2010

Gangbart!Gangen har vært et unngåelsesprosjekt - her og her kan dere lese om frustrasjoner angående muren som vi absolutt ville beholde, men ikke visste hva vi ville gjøre med. Slik ser det ut nå..

- gangbart, men vi vet enda ikke helt hva planen er. Beholde? Male? Slamme over og slenge på en kul tapet? Noen sko-skap/oppbevaringsløsninger o.l. må vi også tenke på.. Noen som har noen gode ideer? Isj... Foreløpig henger Puswagner der og skriker, og vi har som man ser enda ikke fått ny frontdør..Btw: vi leter etter en laaaang stilig løper til gangen som må være minst fire, helst fem meter lang - hvor finner man slikt til en rimelig penge?

ting går litt tregt om dagen ettersom jeg er tilbake på lesesalen på elskede Blindern.. men vi er nå hvertfall i hus... og vi koser oss :)

5 kommentarer:

 1. For en fantastisk leilighet dere har.
  Jeg ga min stemme til deg i NIB konkurransen.

  Smil i fra Ina :))

  SvarSlett
 2. Fiin gang:)
  Jeg ville nok hatt en murvegg i grått. (det er min drøm i vår leilighet, men har ingen vegg som passer.. tror jeg)
  Finnes jo den type maling som det bare å rulle på :)
  Men kanskje det blir litt mye grått hos dere om veggene i gangen også skal være grå!?
  Veldig fin sånn den er nå også altså.
  Må være herlig å bo i en helt nyoppusset leilighet :)

  SvarSlett
 3. Takk begge: veggen er slammet lys grå, men kunne tenkt meg å male den i en litt mer betonglignende farge, vi får se... mannen elsker den som den er, jeg syntes den blir litt for "røff" og "skitten"... men den vokser på meg! har tro på at inntrykket blir bedre med ny dør, et fint teppe, noen skohyller og litt liv - vi jobber med saken så helt nyoppusset er nok leiligheten ikke - enda!

  SvarSlett
 4. Flotte bilder..spennende å titte inn i den lekre gangen.

  SvarSlett
 5. Oooo, nice! Absolutt BEHOLDE murveggen slik den er nå! Siden det er i en gang, syns jeg den godt kan være litt røff. Ser ihvertfal pefekt ut på bildet.
  Anna

  SvarSlett