tirsdag 30. mars 2010

Norgest dyreste bad per kvadrat meter?

Her er "etter" bildene av badet vårt. Badet ble pusset opp i fjor, men vil holder enda på med det :) Badet er et lite "hjørneskap" ved skorsteinen og kan vel egentlig kalles et dusj/bad. Her kan man sitte på dolokket å barbere leggene i dusjen! Ergo: veldig lite, men funksjonelt og sjarmerende! (se før bildere i tidligere innlegg) Siden badet er så lite har vi utvidet med vaskemaskin, servant og god oppbevaringsplass i entreen. Siden vi har god plass for jakker/sko o.l. utenfor inngangsdøren i fellesoppgangen funker dette bra. Leiligheten er forørvig i seg selv bare 32 kvadrat og ligger i et lite trehus fra 1800 tallet i en bakgård midt på majorstua - sann idyll som vi desverre snart må selge! Ett stort oppussingsprosjekt venter...


Vi holder for øyeblikket på med å sparkle for å male gangen og fikser opp den gamle døra slik at alt skal bli toppers. Jeg skal sy gardinger til å ha under benkeplaten slik at hyllesystemet skjules.


Jeg er spesielt fornøyd med de vaniljefargede flisene fra cesi og vurderer disse også i vår nye leilighet. Liker også detaljen med vindu mellom rommene slik at det blir litt luft i mellom ellers små rom :)Pus liker seg i hvertfall på det varme gulvet i gangen - gleder/gruer meg til neste prosjekt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar