tirsdag 30. mars 2010

"Før" bilder av badet


Det gamle badet vårt hadde de nydeligste blomstermalte flisene og vi prøvde lenge å bevare det. Men med mangel på membran og alt annet som påbudt er måtte vi til slutt rive. Jeg gråt noen tårer for hver flis som ble ødelagt, og har spart de jeg klarte (noen som har ideer til hva jeg kan lage med de?). Her er hvertfall noen bilder av hvordan badet så ut før, og under riving.Det skal sies at vi er veldig glade for det nye badet i dag!

Se "etter bildene" her!

2 kommentarer:

  1. Flisene kan du bruke som en stripe/bord hvis du har nok på ditt nye bad. Eller du kan bruke dem på toppen av et hagebord eller terassebord, f.eks. Har du noen som er gått i stykker, kan du også lage mosaikk av restene, enten på vegg i bad eller kjøkken, eller på et brod, brett e.l. Enkeltfliser kan brukes som gryteunderlag eller bare som pynt på en hylle.

    ha en fin kveld!

    SvarSlett
  2. takk! har tenkt på å dekke et bord med de en gang, men har ikke funnet det riktige bordet enda! gryteunderlagløsningen er allerede i bruk! ..men mosaikk ideen har jeg ikke tenkt på og den liker jeg!!!! takk og fin dag/kveld til deg og!

    SvarSlett