tirsdag 12. april 2011

Soverom FØR/ETTER

Lenge siden jeg har gjort en FØR/ETTER post. Tenkte jeg skulle vise dere hvordan soverommet så ut FØR:Her har vi revet ned en vegg og satt opp en ny, fjernet stygge trekkspilldører fra 60 tallet og satt inn originale doble dører mellom rommet og stua + gangen! Vi er superfornøyde med dette rommet!

NÅ:


For de som ikke vet det var soverommet vårt i finalen i NIBs soveromskonkurranse - og innlegget mitt fra den tid kan du se HER.

FORRESTEN: bidraget mitt til denne månedens NIB-utfordring - "gjør-det-selv" - har kommet med i GALLERIET - og det er selvfølgelig STAS! Nå gleder jeg meg til å se hvem som kommer tl finalen!

8 kommentarer:

 1. Hei kjære deg!
  Gratulerer med galleriplass hos Nib. Jeg deler plassen med deg. Jeg er også så stolt.

  Men du, TAKK for at du har slammet murvegg! For her fikk jeg skikkelig inspirasjon til hva jeg kan gjøre med den røde murveggen vi har i stua. Den er mørkerød og tar opp så mye lys. Og i bloggen din fant jeg jo masse bilder og oppskrift. Jeg gleder meg til å starte!

  Er blitt så glad i bloggen din. Rett inn på lista mi! Ha en fin kveld! ♥

  SvarSlett
 2. Vanvittig stilig! Imponert! Vi holder også på med oppussing av soverommet vårt. Ikke helt i mål, men det nærmer seg... :) Herlig blogg! Hit kommer jeg igjen! cathrine

  SvarSlett
 3. Så knallfin! Har jo sett det før, men det er virkelig fint. Liker at det er stort og romslig, noe vi ikke får i vårt hus etterhvert..sukk

  SvarSlett
 4. Lekkert soverom! Får meg til å drømme:)

  Mitt er dekket med veggtilveggteppe, blomstrete tapet og en list midt på veggen malt skikkelig BLÅ! Helt skrekkelig med andre ord;)

  SvarSlett
 5. Fiint:)) Kjekt å sjå før/etter bilder:)

  SvarSlett
 6. Så flott det har blitt! Nydelige nyanser i alle rom skaper harmoni.
  Legger meg til som følger hos deg, for jeg kommer gjerne igjen til den fine bloggen din!

  Ønsker deg en deilig helg!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 7. Sikke fin det blev - dejlige farver og nuancer i har. Og så elsker jeg jeres trægulve.
  Kigger helt sikkert forbi igen.
  God weekend - Tina

  SvarSlett