onsdag 7. juli 2010

Update!

Lenge siden, på tide med en update!
Akkuratt for øyeblikket holder kjøkkenet på å bli satt opp, gleder meg veldig til å se det første rommet ta form.
... og vi har malt lister! Jeg syntes alltid det er umulig å se resultatet før man får lister, og nå er nesten alle listene ferdigmalte!!!!
... og så var det den muren da.. ja, den har vi ikke begynt å tenke på enda, gruble gruble... men...


Bak denne døra skjer det også saker!!!
Baderommet begynner nemlig endelig å ta form!!!!
På det lille rommet skjer det også endelig ting. Det sprukne røret er tettet og simon har grunnet taket, vinduskarmene og døra! Men her er det enda mye som gjenstår!!!

... og som en liten "oppmuntring" vedr. fremdriften har vi begynnt å "innrede", dvs. vi har hengt opp en lampe - for morro skyld! I morgen skal jeg begynne på et lite interiøroppussingsprosjekt *hemmelig*
På gjensyn!!!

4 kommentarer:

 1. Synes muren ser fin ut :-) Mette

  SvarSlett
 2. Takk Mette - den ser ikke så fin ut i virkeligheten. Prosjekt mur starter til neste uke tror jeg, men det kan nok hende at den blir malt hvit om det skjærer seg!! Kos dere på hytta :)

  SvarSlett
 3. Så spennende tid dere har i vente. Jeg måtte legge deg i bloggrollen min, så jeg kan følge med på oppussingen deres :)
  Ser bra ut så langt :)

  SvarSlett
 4. små og store drømmer - takk!!! det er spennende, slitsomt, morsomt, frustrerende - alt på en gang! oppussing er en tilværelse, haha :) men det blir veldig bra - og veldig verdt det!!!

  SvarSlett