mandag 14. juni 2010

2nd bedroom & gulvdillemma!!

Endelig er soverom 2 satt i gang og gipsa, men det er mye som må ventes med her siden avløpsrøret som ligger i det ene hjørnet er 110 år gammelt å skal skiftes - ingen vits i å kle igjen totalt enda! :)Gulvene er det evige dillemaet for oss og på fredag kommer gulvmannen for å slipe. Vi har pendlet mellom lute og male, male eller lute? hjelp!! Jeg har veldig lyst på hvitmalte gulv, samtidig som ingenting er deiligere enn myke naturlige tregulv!!! valget har falt på lut i første omgang - også får vi heller male siden (man kan male på lut, men ikke på olje!!). Hvitluting blir det derfor - og for å inngå et lite kompromiss - hvitmalte gulv på det lille soverommet/kontoret Forresten: lurer enda på hva vi skal gjøre med den muren? *stoked* jeg sover ikke om natten - altfor mye å tenke på!

6 kommentarer:

 1. Fin helhet med å ha alle gulv like da :-)

  SvarSlett
 2. ..det er sant Mette, men gulvet på det lille rommet er så ødelagt at det vil ikke bli noe pent sa gulvmannen, så da maler vi det :/

  SvarSlett
 3. ... men, kanskje vi bare skal male alle gulv hvite da? ÅH, nå gjør du det vanskelig for meg!!! Klarer ikke bestemme meg!

  SvarSlett
 4. Lut først - male kan du gjøre siden hvis dere ønsker det :-)

  SvarSlett
 5. Flinke er dere!
  Lykke til videre :)

  SvarSlett