lørdag 1. mai 2010

Skattejakt lag på lag

Gleden var stor da vi fikk overta leiligheten to dager tidligere enn avtalt, og mannen kunne selvsagt ikke dy seg og måtte begynne rivingen noe som resulterte i et par skatter!

Flott mur i gangen - beholde? male? Ideer mottas med takk og bukk

Koselig tapet! og råpanel - jippi!!!gleden var stor da en fantastisk rosett kom til syne under det senkede taket! Akkuratt hva vi hadde håpet på! I perfekt stand var den også..

ølpause i stua for simon og eileen! Har ikke begynt å rive ned panelet i stua enda, men tok en liten "prøve" i et hjørne og fant ut at det er flott råpanel i hele leiligheten ;=)

Flere morsomme "veggskatter" + en liten boks med sølsvkje og babyarmbånd "til steinar på dåpsdagen fra mormor" datert 1943 som falt ned da vi reiv taket! (har ikke bilde)

Barna fikk lov til å tegne på tapeten før pappa la panel :)
En kjærlighetserklæring fra "Grete"!"Jeg er glad i deg"Dette var bare ett rom + ganen - vi gleder oss til resten!obs.obs. fant også flott tregulv under vinyl og parkett, men det blir nok litt av en jobb å få det frem!!!

6 kommentarer:

 1. Gosh..!!! så gøy og finne rosett under taket, samt at det ser ut som det blir mye mer takhøyde. Det tenker jeg er morsomt. Kos dere videre med prosjekt oppussing, ser ihverfall så spennende ut!

  SvarSlett
 2. takk! vi lever i ekstase for tiden!

  SvarSlett
 3. fett- spennende med oppussingsprosjekt! Bodde selv i Vibesgate ;) he he..
  Takk for hyggelig kommentar, skal trekke vinner idag tenker jeg.
  c

  SvarSlett
 4. Å, gratulerer! Så flott rosett, da! Artig å finne sånne skatter, ja! Lykke til med renovering og oppussing!

  mvh Solrosa

  SvarSlett
 5. Hippie, hippie: ja, dette er andre runde for oss i vibes gate, skal selge leiligheten i nummer 26 b og har kjøpt i 18b, haha. ikke lang flytting med andre ord, men hvorfor skal man det? vibes er en finfin gate! Solrosa: nå har vi store flotte rosetter i tre rom og er veldig fornøyde! vi har containere i dag og tømmer og tømmer så snart får dere se leiligheten helt ribbet for innmat - og så begynner gjennoppbygginga! gleder meg til å se resultater!!!

  SvarSlett
 6. Så rørende å finne gamle kjærlighetserklæringer under tapeten.

  SvarSlett