onsdag 24. mars 2010

there is a moment when fear and dreams must collide...

En måned til vi overtar leiligheten og det store oppussingsprosjektet starter! gleder/gruer meg.. mest av alt gruer jeg meg til å gi opp vårt nåværende (fantastiske) hjem!

2 kommentarer:

 1. Hei!

  Dusjarmaturet er fra Damixa og vi er veldig fornøyd med kvaliteten. Det er tungt og robust, og man merker at det er metall i alle deler, ikke lett å sprø plast.

  Trykkmessig er det ingen forskjell fra vanlig dusjhode. Men du må venne deg til at vannet kommer rett ovenfra. Vanligvis treffer vannet nakke/rygg, men med denne typen dusjhode så får man vannet på toppen av hodet. Veldig uvant i begynnelsen men nå er det helt OK.

  Vi kjøpte dusjen hos vvskupp:
  http://www.vvskupp.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=4264

  Vi setter i stand bar nr.2 nå, og vil bruke samme merket videre.

  Lykke til med oppussingen :D

  SvarSlett
 2. takk :)

  vi har damixa fra før av, men ikke hodedusj så er litt skeptiske... vår dusj har imidertid vært litt "skrall" i kvalitet, ikke på dusjopplevelsen, men mer i utstyret... kanskje vi kjøpte et mandagseksemplar? hehe

  Har vurdert et dusjsett fra hansgrohe som ligner, men det gir ufyselige 23 liter vann i minuttet - ikke særlig miljøvennlig! Vi tenker å bruke gjennomstrømsvarmer system (www.eemaxnorge.no) og da er det litt viktig hvor mye vann i minuttet vi trenger! (ikke alltid like lett å kombinere komfort med miljø!)  Takk for svar!

  SvarSlett