lørdag 23. juni 2012

Not all bad news...

Vibes gate er nå trukket fra salg.. Helt uventet gikk leiligheten vi hadde kjøpt oss på forkjøpsrett på fredag - siste dag. Etter hva vi hadde hørt er det uvanlig at de små leilighetene på Ullevål Hageby går på forkjøpsrett, og særlig når de ligger i Sognsveien OG er oppussing, men ikke denne gangen nei...  Litt trist, men litt ok også. Jeg innser jo at jeg ELSKER leiligheten min i vibes gate. Vi skulle jo egentlig ikke kjøpe ny leilighet nå, så da var det kanskje ikke meningen. Etter mye om og men, bestemte vi oss for å trekke oss fra salget da jeg ikke orker å selge før jeg vet hvor jeg skal bo... Det var dumt av oss å legge den ut så raskt. Beklager alle som var interesserte i å se leiligheten - vi har fått drøssevis med telefoner! MEN: vi skal til hagebyen en vakker dag.


10 kommentarer:

 1. ...kanke selge denne fantastiske leiligheten det du!! *ler*
  Den er bare RÅ FIN!!!
  ...tvihold på den så lenge du kan frøken ;)

  SvarSlett
 2. Uff, så leit!!! Men samtidig fint, for dere har det jo helt rått!
  Skjønner godt at du lengter til hagebyen da, en perle!

  Prøver å finne mailadressen din, men fant ikke. Kan du sende meg en mail, har en liten fråga:)

  Ann Helen

  SvarSlett
 3. Hei Ann Helen.

  Jeg finner heller ikke din! Min er: marivaage@gmail.com!

  Ja, vi skal til hagebyen en vakker dag, det har vi bestemt for årevis siden. Men, samtidig har vi ikke hastverk og jeg er skikkelig glad i leiligheten vi har i dag så om det blir om seks måneder eller 2-3 år så er det greit det og! Det var ikke meningen å kjøpe nytt nå, men vi titter alltid innom finn.no en gang eller to i uka TILFELLE det rette objektet (innen rimelig pris!!!!) skulle plutselig dukke opp - og vips så er det gjort!

  SvarSlett
 4. Dere bor hvertfall i en fin leilighet! heldigvis ;) kunne vært værre....
  Skal holde øynene oppe for hagebyen for dere :)

  SvarSlett
 5. Absolutt, kunne vært værre!!!! Hyggelig med kommentar, bloggen din har vært borte en stund, men nå kom jeg inn igjen. Hmmm.. må forsøke å komme i gang med bloggingen igjen SELVOM det ikke ble nytt proskjekt!!!!

  SvarSlett
 6. Your photos are just amazing! I am so in love with them!

  SvarSlett
 7. så synd at den glapp på forkjøpsrett!
  jaja
  kanskje der var en mening med det?

  lykke til videre!!

  SvarSlett
 8. oioioi, så gøy å se reportasje
  fra hjemmet deres i kk living i dag :)
  gleder meg til å lese hele etterhvert!

  SvarSlett
 9. Yeah, I guess it is a small worry in a chanel replica big world. Actually, I forgot anything animated is generally referred to as "anime" in Japan, so it's a hermes outlet little silly to get worked up over the American definition of the word.

  SvarSlett
 10. Explanation in greater detail about Duplicate Rolex Submariner: Usually the wristwatches below this group have a tremendous feature home rotating that creates your hand experience probable continuously Rolex Replica UK. This watch bears all of the functions within the face such as several hours, small or just a few seconds Rolex Replica. For choosing it in the extra trendy model Replic watches UK, individuals frequently choose the steel enjoy to suit their wrist and wardrobe Replica Watches.ot reported to suit to every one. They pay a aperture bazaar and have a tendency to acquire it like that Breitling Replica.

  SvarSlett